Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Acțiune

Sep 25, 2017

Rolul hidroxidului de potasiu:

1. Industria anorganică este utilizată pentru a produce potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, nitritul de potasiu, fosfatul dipotasic etc.

2. Industria chimică zilnică este utilizată ca materie primă pentru fabricarea săpunului de potasiu, săpunului de spălare, săpunului moale, cremei de zăpadă, cremei reci, șamponului și așa mai departe. Industria farmaceutică este utilizată pentru a face materii prime cum ar fi progesteron și vanilină.

3. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici

4. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline. [4] utilizat ca desicant, absorbant, utilizat pentru fabricarea săpunului de potasiu, a acidului oxalic și a diferitelor tipuri de sare de potasiu și utilizat pentru galvanizare, gravură, litografie etc. Este folosit în principal ca materie primă pentru producerea de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu și carbonat de potasiu.

5. În industria electrochimică, pentru galvanizare, gravare etc. În industria textilă, este utilizată pentru vopsire, albire și mercerizare și este utilizată ca materie primă principală pentru fabricarea fibrelor sintetice și a fibrelor de poliester.

Hidroxid de potasiu: hidroxid de potasiu (chimic: KOH, tip: 56.11) pulbere albă sau fulgi solizi. Punct de topire 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2,044 g / cm, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea de vapori 1 MMHG (719 ℃). Este foarte alcalin și coroziv. Ușor de absorbut în aer și umiditate, absorb dioxidul de carbon și devine carbonat de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 porții de apă fierbinte, 0,9 în apă rece, 3 etanol și 2,5 glicerină. Când se dizolvă în apă, alcool sau se tratează cu acid, se produce o cantitate mare de căldură.

Rolul: Industria anorganică este utilizată pentru producerea de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, nitritul de potasiu, fosfatul dipotasic etc. Industria chimică zilnică este utilizată ca materie primă pentru fabricarea săpunului de potasiu, săpunului de spălare, săpunului moale, șampon și așa mai departe. Industria farmaceutică este utilizată pentru a face materii prime cum ar fi progesteron și vanilină. Industria colorantului este folosită pentru a produce coloranți melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.

Domeniul de aplicare

1. Folosit ca desicant și absorbant, folosit pentru a produce acid oxalic și diferite tipuri de sare de potasiu și utilizat pentru galvanizare, gravură, litografie etc.

2. Utilizate în principal ca materii prime pentru producția de potasă, cum ar fi permanganatul de potasiu și carbonatul de potasiu. În industria farmaceutică se utilizează pentru a produce hidrogenul de potasiu, anticorpul, acidul salicilic, propionatul, etc. Se utilizează în industria ușoară pentru a produce săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi crema rece, creme și șampon). În industria vopselelor, se folosește pentru a produce vopsele de TVA, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN. În industria electrochimică, pentru galvanizare, gravare etc. În industria textilă se utilizează pentru vopsire, înălbire și mercerizare și este folosit ca materie primă principală pentru fabricarea fibrelor sintetice și fibrelor poliesterice. În plus, se utilizează în agentul termic metalurgic și degresare din piele.

3. Materii prime chimice de bază pentru industria chimică și farmaceutică zilnică.

4. Utilizat ca absorbant pentru reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și apă.

5. Industria chimică zilnică este utilizată ca materie primă pentru spălarea și spălarea săpunului, săpunului moale, cremei de zăpadă, cremei reci, șamponului și așa mai departe. Industria farmaceutică este utilizată pentru a face materii prime cum ar fi progesteron și vanilină. Industria colorantului este folosită pentru a produce coloranți melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline

Analiza continutului

Proba exactă este de aproximativ 1,5 g, solubilă în 40 ml apă de fierbere și răcire nouă, rece la 15 ° C, cu soluție de testare a fenolftaleinei (TS - 167) mai multe picături, cu o titrare a acidului 1 mol / l. Când dispare rozul, înregistrați cantitatea de acid consumat, adăugați soluția de test pentru portocaliu (TS-148) și continuați titrarea până când roz este constant. Se înregistrează volumul total de acizi necesari pentru titrare. Fiecare Ml de 1 mol / L de acid sulfuric este echivalent cu 56,11 mg de alcalinitate totală (KOH).