Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humat Alcalin și coroziv

Jun 20, 2017

Hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, Potasiul Humate densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de flash de 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃) . Cu puternic alcalin și coroziv. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Când se dizolvă în apă, alcoolul sau tratamentul cu acid produce o mulțime de căldură. PH-ul soluției 0,1 mol / l a fost 13,5. Doză toxică medie, jumătate letală (șobolan, orală) 1230 mg / kg. Solubil în etanol, ușor solubil în eter. Are o substanță foarte puternică alcalină și corozivă, Potasiul umple natura și soda caustică similară.

1, folosit ca un desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, Humate Potasiu pentru producerea de coloranți, cum ar fi reducerea conținutului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, de înălbire și mercerizare, și un număr mare de utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de poliester, materii prime principale. În plus, este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizați ca reactivi analitici, reactivi de saponificare cu potasiu Humate, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, săpun de șampon, cremă, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.

Organizația are un efect de ardere, Potasiul Humate poate dizolva proteina, formarea de proteine ​​denaturate alcaline. Soluția sau praful stropit pe piele, în special stropit în mucoasă, poate produce scabie moale. Cu cât concentrația soluției este mai mare, cu atât este mai mare temperatura, cu atât efectul este mai puternic. Stropit în ochi, nu numai că poate deteriora corneea, dar poate provoca leziuni ale țesutului adânc.

Concentrația maximă admisibilă este de 0,5 mg / m. Lucrările trebuie împiedicate să atingă pielea și ochii, cum ar fi atingerea din greșeală, apa poate fi spălată cu părțile deteriorate și apoi umezită cu acid acetic 5%, acid tartric, acid clorhidric sau acid citric; Humat de potasiu, cum ar fi împrăștierea ochilor, aplicarea cu grijă a apei sau a soluției saline. Spălare lentă 10 ~ 30 min, apoi faceți clic pe 2% din carnivacaina sau 0,5% din soluția de cardaină. Operațiunea trebuie purtată de țesătura tuturor articolelor de îmbrăcăminte de lucru, purtând mănuși de cauciuc, manșete, șorțuri, pantofi și alte produse de asigurare a muncii, mâinile trebuie acoperite cu unguent neutru și hidrofob.