Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Curățenie

Oct 27, 2017

În primul rând, solid de hidroxid de potasiu scurgeri de izolare de scurgere izolație zonă contaminată, înconjurat de semne de avertizare, se recomandă ca personalul de urgență să poarte măști de gaz, Humate Potasiu poartă îmbrăcăminte de protecție chimică. Nu contactați direct scurgerea, cu o lopată curată curată, colectată într-un recipient curate curat, cu o cantitate mică de apă adăugată, ajustată la neutru, Humate de potasiu și apoi în sistemul de apă uzată. De asemenea, puteți clăti cu multă apă și puteți dilua apa în sistemul de canalizare. Cum ar fi un număr mare de scurgeri, colectate după reciclare sau eliminare inofensivă.

În al doilea rând, măsurile de protecție Protecția respirației: Dacă este necesar, purtați măști de protecție.

Îmbrăcăminte de protecție: îmbrăcăminte de uzură (materiale anticorozive). Protecția mâinilor: Purtați mănuși de cauciuc. Altele: După muncă, duș. Acordați atenție igienei personale.

În al treilea rând, măsurile de prim ajutor Hidroxid de potasiu solid Contact cu pielea: clătiți imediat cu apă timp de cel puțin 15 minute. Dacă există arsuri, tratament medical. Potasiu Humate Contact cu ochii: Ridicați imediat pleoapa, clătiți cu apă curentă sau cu soluție salină timp de cel puțin 15 minute. Sau clătită cu soluție de acid boric 3%. Tratament medical. Inhalare: rapid de la scena la aerul proaspăt. Când este necesar, respirația artificială cu Humate Potasiu. Tratament medical. Ingerare: Clătiți imediat când pacientul este treaz, diluați oral oțetul sau sucul de lamaie.

Capacitate de curățare hidroxid de potasiu solid Cred că am auzit, acest produs în multe moduri au o aplicație foarte bună, în scopul de a facilita înțelegerea de toată lumea, Potasiul Humate o mai bună înțelegere a acestui produs, următoarele Xiaobian în mod specific pentru toată lumea să introducă următoarea Solid hidroxid de potasiu la rezistența la grăsime, ne apropiem pentru a afla despre asta.

1, primul preparat de 85 g apă în rezervorul de degresare, humat de potasiu în viitor urmat de 21 g de hidroxid de potasiu solid, 25 g de sulfat de sodiu, 5 g de gluconat de sodiu, 2 g de alginat de sodiu adăugat la apa de degresare,

2, într-o altă găleată de plastic la injectarea a 50g apă și 3g aditivi A și 2g aditivi B în cilindrul de amestecare 5-10min, astfel încât să se topească complet, de la turnat în rezervor, Humat de potasiu și Will restul de 37g apă turnat intr-unul, adica, pierderea agentului de degresare la temperatura camerei;

3, apariția aspectului general al uleiului, Humatul de potasiu doar în acest agent de degresare se înmoaie timp de aproximativ 10 minute pentru a ajunge la satisfacerea efectului de degresare, degresarea de ani de fapt, pe lângă ulei și apă după spălarea filmului de apă de suprafață a piesei de prelucrat a fost o medie de film de apă Singura specificație pentru degresare este destinată celui mai bun timp pentru a îndepărta piesa de prelucrat.

Pentru configurația agentului de degresare a hidroxidului de potasiu, știi că acest produs poate fi utilizat ca agent de apă limpede, poate manipula hidroxidul său pentru a controla pH-ul de apă, Humat de potasiu, dar hidroxidul acestui produs poate fi de asemenea folosit pentru degresare Agent, Potasiu Humate utilizarea lui este foarte popular, care implică industria chimică în diverse domenii, în agricultură, de fabricație a fost popularizat.