Acasă > Știri > Conţinut

Efectul de Humate de Potas

Oct 26, 2017

Utilizări de bază ale hidroxidului de potasiu: industria anorganică este utilizată ca materie primă pentru producerea de săruri de potasiu, cum ar fi fosfat acid, potasiu, etc. Industria chimică a folosit pentru a face săpun, săpun și potasiu , cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică este utilizată pentru fabricarea vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este folosită pentru fabricarea coloranților. Industria bateriilor este utilizată la fabricarea bateriilor alcaline.

Hidroxidul de potasiu este utilizat ca deshidratant, sorbent, folosit pentru prepararea săpunului de potasiu, a acidului oxalic și a diferitelor săruri, de asemenea utilizat în galvanizare, gravare, litografie etc. potasiul este utilizat în principal pentru producția de materii prime, cum ar fi carbonatul de potasiu etc. În industria farmaceutică, pentru producerea de borohidrură de potasiu, spironolactonă, alcool batilic și propionat de testosteron. Pentru producerea săpunului de potasiu, a bateriei alcaline, a produselor cosmetice din industria ușoară (cum ar fi smântână, cremă și șampon). În industria colorantului, utilizată la fabricarea coloranților redus, cum ar fi albastru redus, RSN, etc.

Hidroxidul de potasiu este utilizat în industria electrochimică pentru galvanizare, gravare etc. În industria textilă, utilizată în tipărirea și vopsirea, albirea și mercerizarea și utilizată pe scară largă ca materie primă principală pentru fabricarea fibrelor sintetice și a fibrelor de poliester. În plus, este utilizat și în industria metalurgică, agent de încălzire și degresare din piele. Materie primă chimică de bază, utilizată în medicină, industria chimică zilnică etc. Un absorbant utilizat ca reactiv analitice, un reactiv de saponificare, dioxid de carbon și umiditate, precum și în industria farmaceutică.

Care este rolul hidroxidului de potasiu

1 hidroxid de potasiu folosit ca desicant și absorbant pentru acidul oxalic și diferite săruri de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptura, Shi Yin și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producerea de potasiu de materii prime, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu etc. În industria farmaceutică, pentru producerea de borohidrură de potasiu, spironolactonă, alcool batilic, propionat de testosteron. Pentru producerea săpunului de potasiu, a bateriei alcaline, a produselor cosmetice din industria ușoară (cum ar fi smântână, cremă și șampon). În industria colorantă, utilizată la fabricarea de coloranți redus, cum ar fi albastru redus, RSN, etc. În industria electrochimică, utilizată în galvanizare, gravare, etc. În industria textilă, utilizată în imprimarea și vopsirea, albirea și mercerizarea , și utilizat pe scară largă ca principală materie primă pentru fabricarea fibrelor sintetice și a fibrelor de poliester. În plus, este utilizat și în industria metalurgică, agent de încălzire și degresare din piele.

3. Materii prime chimice de bază, utilizate în medicină, industria chimică zilnică etc.

4. Utilizat ca absorbant pentru reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și apă.

5, industria chimică zilnică a folosit pentru a face săpun, sampon și săpun săpun, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică este utilizată pentru a face progesteron, vanilină și alte materii prime. Industria colorantului este utilizată la fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată la fabricarea bateriilor alcaline.