Acasă > Știri > Conţinut

Efectul de Humate de Potas

Aug 02, 2017

Mecanismul de leziuni alcaline de ardere este alcalina de absorbție a apei, Humat de potasiu astfel încât deshidratarea locală a celulelor, alcaline și proteine ​​tisulare pentru a forma complexul proteic denaturat alcalin, țesutul adipos saponificat, saponificarea căldurii poate determina țesutul adânc să continue să se deterioreze. Humat de potasiu Deoarece complexul proteic denaturat cu alcaline este solubil, ionii alcalini pot fi pătrunși ulterior în țesutul adânc, provocând daune.

Firele de arsură sunt adesea adânci în adâncime de mai mult de două grade, agitat violent. Dizolvarea plăgii pentru a continua să se aprofundeze rana, scabul moale, Potasiul Humate a fost lipicios alunecos de tip "săpun" sau "tofu", cum ar fi schimbările, ușor de complicat după sepsisul infecției cu răni. Contactul cu un alcool caustic va deveni mai subțire, pierderea luciului, astfel încât unghiile plate și chiar lingura. Potasiu Humate Soluția subțire poate face pielea uscată, crăpată, molotă. Ape abrazive pe ochi și iritații ale căilor respiratorii superioare puternice, pot provoca arsuri ale tractului respirator și ale ochilor.

1, folosit ca un desicant, absorbant, Humat de potasiu pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică Humat de potasiu pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). Potasiu Humate În industria colorantului, pentru producerea de coloranți reducători, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, de înălbire și mercerizare, și un număr mare de utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de poliester, materii prime principale. În plus, Potasiul Humate este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon de potasiu și absorbant de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, săpun de șampon, cremă, cremă, cremă de potasiu Humate, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline

Organizația are un efect de ardere, poate dizolva proteina, formarea de proteine ​​denaturate alcaline. Soluția sau praful stropit pe piele, în special stropit în mucoasă, poate produce scabie moale. Cu cât concentrația soluției este mai mare, cu atât este mai mare temperatura, cu atât efectul este mai puternic. Humat de potasiu Stropit în ochi, nu numai că poate deteriora corneea, dar, de asemenea, provoacă leziuni oculare profunde ale ochilor.

Concentrația maximă admisibilă este de 0,5 mg / m. Lucrul trebuie împiedicat să atingă pielea și ochii, cum ar fi atingerea accidentală, puteți folosi apă pentru spălarea părților deteriorate, Potasiul Humat și apoi umezi cu acid acetic 5%, acid tartric, acid clorhidric sau acid citric; cum ar fi stropirea ochilor, aplicarea cu grijă a apei sau a soluției saline. Spălați lent timp de 10 ~ 30 de minute, apoi faceți clic pe 2% din carnivacaina sau 0,5% din soluția de cardaină. Operațiunea trebuie să fie purtată de o cârpă robustă din uniformă, Humate de potasiu purtând mănuși de cauciuc, manșete, șorțuri, încălțăminte și alte produse de asigurare a muncii, mâinile trebuie acoperite cu unguent neutru și hidrofob.