Acasă > Știri > Conţinut

Potasiul Humate Mai frecvent

Oct 19, 2017

Hidroxid de potasiu Folosirea acestui produs este mai frecventă, Humatul de potasiu aplicația specifică a valorii industriei chimice este ridicată, atunci aplicarea acestui produs foarte mult, Humat de potasiu știm cât de mult? Următorul articol pentru a elabora pe toată lumea pregătirea adezivului refractar pe bază de hidroxid de potasiu, venim împreună pentru a afla despre el.

Metoda de preparare a lichidului refractar: ​​8 kg de hidroxid de potasiu granular, 7 kg de carbonat de sodiu pulbere (fabricat de Asahi Glass Co., Ltd.) și 30 kg de silicid metalic au fost adăugați în vasul de reacție, urmată de 60 L de apă. În care a început reacția naturală, humatul de potasiu din fundul hidroxidului de potasiu a început să reacționeze violent, în rezervorul de reacție de la partea inferioară până la partea superioară a convecției.

Atunci când temperatura de reacție crește în mod natural, Humatul de potasiu, temperatura de reacție este cuprinsă între 80 și 90 ° C, iar starea de reacție este cea mai activă. Temperatura de reacție nu este mai mare de 92 ° C. Reacția se termină la aproximativ 10 ore, se separă solidul și se pot obține circa 48 L (circa 70 kg) soluție refractară. Solidul rezidual este un bloc de siliciu metalic, dacă este spălat cu apă, lăsând aproximativ 22 kg de blocuri de siliciu metalic. Humat de potasiu În acest bloc de siliciu metalic rămas, a fost adăugat un bloc de silicid metalic de aproximativ 8 kg și s-a adăugat suma de 30 kg de silicid metalic la a doua reacție.

În aceeași manieră ca în prima reacție, s-au adăugat în vasul de reacție 8 kg de hidroxid de potasiu granular și 7 kg de carbonat de sodiu sub formă de pudră (sodă calcinată) (fabricat de Asahi Glass Co., Ltd.), urmată de adăugarea secvențială a compusului 22 kg de bloc de silicid metalic Și 8 kg de blocuri noi de silicid metalic, Humat de potasiu urmat de adăugarea a 60 l de apă pentru a începe cea de a doua pregătire a reacției refractare.

În preparat, în conformitate cu prima adăugare de hidroxid de potasiu granulat și apoi cu adăugarea de carbonat de sodiu sub formă de pudră (cenușă de sodiu), se adaugă blocul de siliciu metalic, Humatul de potasiu și apoi se adaugă apa în ordinea adăugării, pornind de la fundul reacția hidroxidului de potasiu poate fi formată în sus și în jos reacție activă de convecție, care a pregătit o performanță mai bună a lichidului refractar.

Capacitate de curățare hidroxid de potasiu solid Cred că am auzit, acest produs în multe moduri au o aplicație foarte bună, în scopul de a facilita înțelegerea de toată lumea, Potasiul Humate o mai bună înțelegere a acestui produs, următoarele Xiaobian în mod specific pentru toată lumea să introducă următoarea Solid hidroxid de potasiu la rezistența la grăsime, ne apropiem pentru a afla despre asta.

1, primul preparat de 85 g apă în rezervorul de degresare, humat de potasiu în viitor urmat de 21 g de hidroxid de potasiu solid, 25 g de sulfat de sodiu, 5 g de gluconat de sodiu, 2 g de alginat de sodiu adăugat la apa de degresare,

2, într-o altă găleată de plastic la injectarea a 50g apă și 3g aditivi A și 2g aditivi B în cilindrul de amestecare 5-10min, astfel încât să se topească complet, de la turnat în rezervor, Humat de potasiu și Will restul de 37g apă turnat intr-unul, adica, pierderea agentului de degresare la temperatura camerei;

3, apariția aspectului general al uleiului, Humatul de potasiu doar în acest agent de degresare se înmoaie timp de aproximativ 10 minute pentru a ajunge la satisfacerea efectului de degresare, Analiza de degresare a Humatului de potasiu efectiv în plus față de ulei și apă după spălarea filmului de suprafață a piesei de prelucrat a fost o medie de film de apă Singura specificație pentru degresare este destinată celui mai bun timp pentru a scoate piesa de prelucrat.