Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Precauții pe ambalaj

Sep 04, 2017

1, transport Notă: transport feroviar, tamburul poate fi utilizat pentru a transporta mașina. Ambalajul trebuie să fie complet și încărcătura trebuie să fie sigură. În timpul transportului, pentru a vă asigura că recipientul nu se scurge, nu colapsați, nu cădeți, nu se deteriorează. Este interzisă amestecarea cu materiale inflamabile sau combustibile, acizi și produse chimice comestibile. Vehiculele de transport ar trebui echipate cu echipament de manipulare a scurgerilor de urgență.

2, depozitare Notă: depozitat într-un depozit răcoros, uscat și bine ventilat. Departe de foc, căldură. Umiditatea cuptorului nu este mai mare de 85%. Ambalajul trebuie sigilat și nu umed. Ar trebui să fie ușor cu combustibilul (combustibil), cu acid și alte depozite separate, pentru a evita depozitarea mixtă. Zona de depozitare trebuie să fie echipată cu materiale adecvate pentru a conține scurgerile.

3, metoda de ambalare: materialul solid poate fi încărcat în tambur din oțel cu grosimea de 0,5 mm, în greutate netă etanșă de maximum 100 kg per baril; pungi de plastic sau două straturi de saci de hârtie kraft în afara deschiderii complete sau în tamburul din oțel deschis; Sticle de plastic sau bidoane de oțel (cutii) din tablă de sticlă, în afara casetei plăcii de podea, cutie din fibre de lemn sau cutie de placaj; stofe din oțel subțiri (cutii), recipiente metalice (cutii), sticle de plastic sau furtunuri metalice în afara cutiilor ondulate.

Hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Cu puternic alcalin și coroziv. Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃). Solubil în apă, etanol, ușor solubil în eter. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Când se dizolvă în apă, alcoolul sau tratamentul cu acid produce o mulțime de căldură. PH-ul soluției 0,1 mol / l a fost 13,5. (Fără apă). Doza moderată toxică, pe jumătate letală (șobolan, oral)