Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Pregătirea lichidului refractar

Sep 11, 2017

Hidroxid de potasiu Folosirea acestui produs este mai frecventă, aplicația specifică a valorii industriei chimice este ridicată, atunci aplicarea acestui produs foarte mult, știm cât de mult?

Metoda de preparare a lichidului refractar: ​​8 kg de hidroxid de potasiu granular, 7 kg de carbonat de sodiu pulbere (fabricat de Asahi Glass Co., Ltd.) și 30 kg de silicid metalic au fost adăugați în vasul de reacție, urmată de 60 L de apă. În care a început reacția naturală, din fundul hidroxidului de potasiu a început să reacționeze violent, în rezervorul de reacție de la partea inferioară până la partea superioară a convecției.

Atunci când temperatura de reacție crește în mod natural, temperatura de reacție este în intervalul de la 80 până la 90 ° C, iar starea de reacție este cea mai activă. Temperatura de reacție nu este mai mare de 92 ° C. Reacția se termină la aproximativ 10 ore, se separă solidul și se pot obține circa 48 L (circa 70 kg) soluție refractară. Solidul rezidual este un bloc de siliciu metalic, dacă este spălat cu apă, lăsând aproximativ 22 kg de blocuri de siliciu metalic. În acest bloc de siliciu metalic rămas, s-a adăugat un bloc de silicid metalic de aproximativ 8 kg și s-a adăugat suma de 30 kg de silicid metalic la a doua reacție.

În aceeași manieră ca în prima reacție, s-au adăugat în vasul de reacție 8 kg de hidroxid de potasiu granular și 7 kg de carbonat de sodiu sub formă de pudră (sodă calcinată) (fabricat de Asahi Glass Co., Ltd.), urmată de adăugarea secvențială a compusului 22 kg de bloc de silicid metalic și 8 kg de blocuri de siliciu metalic noi, urmată de adăugarea a 60 l de apă pentru a începe cea de-a doua pregătire a reacției refractare.

În preparat, conform primului adaos de hidroxid de potasiu granular și apoi adăugarea de carbonat de sodiu pulverulent (cenușă de sodiu), se adaugă blocul de siliciu metalic și apoi se adaugă apa în ordinea adăugării, pornind de la fundul hidroxidului de potasiu reacția poate fi formată în sus și în jos Convecție reacție activă, care a pregătit o performanță mai bună a lichidului refractar.

În această lucrare putem înțelege în general metoda de preparare a acestui adeziv refractar pe bază de hidroxid de potasiu și acest preparat poate fi aplicat pe carton gros, spumă de polistiren și alte plăci de pregătire a cadrelor de calitate rece, carcasă TV, materiale de ambalaj și mese și scaune și bucătărie ustensile, speranța că conținutul textului pentru a vă ajuta să vă ajute.

Hidroxidul de potasiu ca material chimic bun, este utilizat pe scară largă în industria chimică și în alte domenii de producție, atunci cunoașterea acestui produs, înțelegem cât de mult, următorul articol pentru toată lumea să explice acest material de desen Principii de testare și rezultate.

Principiul: bacteriile gram-negative din peretele celular în soluția diluată de alcalină se rup ușor, eliberarea spirală a ADN-ului spart, astfel încât suspensia de hidroxid de potasiu să fie lipicioasă, poate fi utilizată în inelul de inoculare pentru a scoate sârmă lipicioasă , și bacterii gram-pozitive Nu există o astfel de modificare în soluția diluată de alcalii.

Metodă: Luați o picătură de soluție apoasă de hidroxid de potasiu de 40 g / L (preparat proaspăt) pe sticlă curată, luați puțin colonie proaspătă, amestecați și amestecați cu soluție apoasă de hidroxid de potasiu și la fiecare câteva secunde pentru a menționa inelul de inoculare, din firul lipicios.

Rezultate: Inocularea cu inelul de inoculare a fost pozitivă, totuși suspensia a fost negativă.

Aplicare: utilizat în principal pentru bacteriile gram-negative și ușor de decolorat pentru identificarea bacteriilor gram-pozitive. Cea mai mare parte a bacteriilor gram-negative în intervalul 5-10s în cadrul reacției pozitive, iar unele au nevoie de 30-45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella și majoritatea celor pozitive din 10s, Acinetobacter, Moraxella au răspuns lent, în anii 60, pozitiv și bacteriile gram pozitive după 60 de ani sunt încă negative.