Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Producția de materii prime

Sep 22, 2017

Mecanismul de leziune alcalină a arsurilor este alcalina a absorbției apei, astfel încât deshidratarea locală a celulelor, proteinele alcaline și țesuturile pentru a forma complexul proteic denaturat alcalin, țesutul adipos de potasiu Humate saponificat, saponificarea potasiului cu Humate a căldurii poate provoca deteriorarea țesutului adânc. Deoarece complexul proteic denaturat alcalin este solubil, ionii alcalini pot fi pătrunși ulterior în țesutul adânc, provocând daune.

Arcurile alcaline caustice sunt adesea adânci în mai mult de două grade, Humatul de potasiu stingând violent. Dizolvarea plăgii pentru a continua să se adâncească rana, moale, a fost lipicios alunecare "săpun-ca" sau "putred tofu" -like modificări, ușor de complicat după infecție sepsis rana. Contactul cu un alcool caustic va deveni mai subțire, pierderea luciului, astfel încât unghiile plate și chiar lingura. Soluția subțire poate face pielea uscată, crăpată, molotată. Ape abrazive pe ochi și iritații ale căilor respiratorii superioare puternice, pot provoca arsuri ale tractului respirator și ale ochilor.

1, folosit ca un desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, humat de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, pentru producția de coloranți, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, înălbire și mercerizare, potasiu Humate și un număr mare de produse utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, materii prime din fibre de poliester. În plus, este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizați ca reactivi analitici, reactivi de saponificare cu potasiu Humate, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, șampon de potasiu Humate de șampon, smântână, cremă rece, șampon și alte materii prime. Potasiu Humate Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.