Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Puternic alcalin și coroziv

Jul 12, 2017

Hidroxid de potasiu (formulă chimică: KOH, cantitate de umiditate de potasiu: 56,11), pulbere albă sau solidă fulgi. Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃). Cu puternic alcalin și coroziv. Potasiu Humate Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Când se dizolvă în apă, alcoolul sau tratamentul cu acid produce o mulțime de căldură. Potasiu Humate pH-ul soluției 0,1 mol / l a fost de 13,5. Doză toxică medie, jumătate letală (șobolan, orală) 1230 mg / kg. Solubil în etanol, ușor solubil în eter. Humat de potasiu Are o substanță alcalină și corozivă foarte puternică, natura sa și soda caustică similară.

1, folosit ca un desicant, absorbant, Humat de potasiu pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, humat de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). Potasiu Humate În industria vopselelor, pentru producerea de coloranți, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. Potasiu Humate În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, albirea și mercerizarea cu potasiu Humate și un număr mare de materiale utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de bază din fibre de poliester. Potasiu Humate În plus, este utilizat și pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, săpunul pentru șampon, crema de Humate de potasiu, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.

Organizația are un efect de ardere, poate dizolva proteina, Potasiul Humat formarea de proteine ​​denaturate alcaline. Soluție sau praf stropit pe piele, Humat de potasiu, în special stropit în mucoasă, poate produce scabie moale. Cu cât concentrația soluției este mai ridicată, cu atât mai mare este temperatura, cu atât efectul este mai puternic. Stropit în ochi, nu numai că poate deteriora corneea, dar poate provoca leziuni ale țesutului adânc.

Concentrația maximă admisă este de 0,5 mg / m. Munca trebuie împiedicată să atingă pielea și ochii, cum ar fi atingerea accidentală, apa poate fi spălată părțile deteriorate și apoi umezită cu acid acetic 5%, acidul tartric al Humatului de potasiu, acidul clorhidric sau acidul citric; cum ar fi stropirea ochilor, aplicarea cu grijă a apei sau a soluției saline. Spălați lent timp de 10 ~ 30 de minute, apoi faceți clic pe 2% din carnivacaina sau 0,5% din soluția de cardaină. Operațiunea trebuie purtată de țesătura tuturor articolelor de îmbrăcăminte de lucru, purtând mănuși de cauciuc, manșete, șorțuri de umiditate de potasiu, încălțăminte și alte produse de asigurare a muncii, mâinile trebuie acoperite cu unguent neutru și hidrofob.