Acasă > Știri > Conţinut

Potasiul Humate Cauza de turbiditate

Sep 29, 2017

1, performanța de contracție a betonului. Amestecat cu beton hidroxid de potasiu, Humat de potasiu la conservarea temperaturii camerei, primele două luni de contracție să fie puțin mai mari, la trei luni după adiția de contracție a betonului mai mică decât cea adăugată.

2, antigel-dezgheț. Hidroxidul de potasiu amestecat cu beton, densitatea în vrac decât timpul nu este mare, ceea ce indică faptul că acesta este compact și, prin urmare, are o performanță mai bună anti-îngheț-dezgheț.

3, proprietăți anti-amestecate. Hidroxidul de potasiu cu beton, Potasiul Își umple eticheta impermeabilității decât adăugarea de coagulare pe impermeabilitatea etichetei este mai mare.

4, creep de beton. Gradul de fluaj al betonului amestecat cu hidroxid de potasiu este mai mic decât cel al betonului aditiv, iar coeficientul de fluaj este mic, Humatul de potasiu, astfel încât să poată păstra performanțele necesare atunci când este folosit în solul de corp preîncălzit.

5, alte proprietati, adaugarea de carbonat de hidroxid de potasiu si coroziune, humat de potasiu etc. au avut rapoarte de testare. În general, în condiții normale de utilizare, nu sa constatat că au efecte adverse.

Cu soluția de hidroxid de potasiu, înainte de prima, nu se poate pune direct solidul hidroxid de potasiu în balonul volumetric, deoarece hidroxidul de potasiu dizolvat în apă va fi exotermic, Humat de potasiu ar trebui cântărit o anumită cantitate de hidroxid de potasiu într-

Luați 5,8 până la 6 grame de hidroxid de potasiu în 1000 ml de apă distilată, apă distilată de potasiu Humate înainte de a se folosi la evaporarea dioxidului de carbon, luați 3 grame de hidroxid de potasiu într-o sticlă de capacitate mică și apoi în 100 ml de apă distilată.

Apoi se injectează încet în fierbere pentru a îndepărta CO2 și a răcit apă distilată / apă deionizată și amestecând constant cu o tijă de sticlă pentru a dizolva complet hidroxidul de potasiu, Humat de potasiu și apoi la răcirea lui naturală, balonul volumetric.

Apoi au fost fierte pentru a îndepărta CO2 și au răcit apa distilată / apa deionizată pentru a spăla sticla și paharul de 3 până la 4 ori și loțiunea în balonul volumetric și apoi capacitatea de volum a sticlei.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, soluția de hidroxid de potasiu a avut succes.

Motivul pentru efectul turbidității hidroxidului de potasiu solid este că reactivul de hidroxid de potasiu conține carbonat. Atunci când reactivul de hidroxid de potasiu se adaugă la alcool, Humatul de potasiu carbonatul de potasiu și carbonatul de sodiu care sunt insolubile în alcool se suspendă în alcool, ducând la turbiditatea soluției. Cheia pentru a preveni turbiditatea soluției este eliminarea carbonatului.

Dacă doriți să îndepărtați carbonatul de potasiu în soluția standard de carbonat de potasiu, luați concentrația necesară de reactivi de hidroxid de potasiu, Humat de potasiu și apoi adăugați metanol, agitați, lăsați-l la o parte timp de o săptămână până când soluția este clară. precipitat.

Dar îndepărtarea carbonaților în hidroxid de potasiu solid Humat de potasiu nu poate utiliza metoda de mai sus, deoarece 95% din conținutul de etanol în apă este mare, va exista o parte a carbonatului dizolvat în apă, este dificil de separat, apoi trebuie solid hidroxid de potasiu Se adaugă 10% soluție de clorură de bariu (1L circa 35 ml soluție de clorură de bariu), timp de aproximativ două săptămâni, Humat de potasiu până când soluția este limpede, se filtrează, se îndepărtează precipitatul, se ia soluția.