Acasă > Știri > Conţinut

Potasiul Humate Principiile și rezultatele testului

Sep 29, 2017

În primul rând, solid de hidroxid de potasiu scurgeri de izolare de scurgere izolație zonă contaminată, înconjurat de semne de avertizare, se recomandă ca personalul de urgență să poarte măști de gaz, Humate Potasiu poartă îmbrăcăminte de protecție chimică. Nu contactați direct scurgerea, cu o lopată curată curată, colectată într-un recipient curate curat, cu o cantitate mică de apă adăugată, ajustată la neutru, Humate de potasiu și apoi în sistemul de apă uzată. De asemenea, puteți clăti cu multă apă și puteți dilua apa în sistemul de canalizare. Cum ar fi un număr mare de scurgeri, colectate după reciclare sau eliminare inofensivă.

În al doilea rând, măsurile de protecție Protecția respirației: Dacă este necesar, purtați măști de protecție.

Îmbrăcăminte de protecție: îmbrăcăminte de uzură (materiale anticorozive). Protecția mâinilor: Purtați mănuși de cauciuc. Altele: După muncă, duș. Acordați atenție igienei personale.

În al treilea rând, măsurile de prim ajutor Hidroxid de potasiu solid Contact cu pielea: clătiți imediat cu apă timp de cel puțin 15 minute. Dacă există arsuri, tratament medical. Potasiu Humate Contact cu ochii: Ridicați imediat pleoapa, clătiți cu apă curentă sau cu soluție salină timp de cel puțin 15 minute. Sau clătită cu soluție de acid boric 3%. Tratament medical. Inhalare: rapid de la scena la aerul proaspăt. Când este necesar, respirația artificială. Tratament medical. Potasiu Humate Ingestie: Clătiți imediat atunci când pacientul este treaz, diluați oral oțetul sau sucul de lamaie.

Hidroxidul de potasiu ca material chimic bun, este utilizat pe scară largă în industria chimică și în alte domenii de producție, atunci cunoașterea acestui produs, înțelegem cât de mult, următorul articol pentru toată lumea să explice acest material de desen Principii de testare și rezultate.

Principiul: bacteriile gram-negative din peretele celular în soluția diluată de alcalină se rup ușor, eliberându-se spirala ADN-ului nedeformat, astfel încât suspensia de hidroxid de potasiu să prezinte lipicios. Humatul de potasiu poate fi utilizat în inelul de inoculare pentru a scoate sârmă lipicioasă și bacterii gram-pozitive Nu există o astfel de modificare a soluției alcaline diluate.

Metodă: Luați o picătură de soluție apoasă de hidroxid de potasiu (preparat proaspăt) la o soluție apoasă de 40 g / L de soluție apoasă de hidroxid de potasiu (preparat proaspăt), luați puțin colonie proaspătă, amestecați și amestecați cu soluție apoasă de hidroxid de potasiu, Humat de potasiu și la fiecare câteva secunde pentru a menționa inocularea inelului Humate observați dacă scoateți firul lipicios.

Rezultate: Inocularea cu inelul de inoculare a fost pozitivă, totuși suspensia a fost negativă.

Aplicare: utilizat în principal pentru bacteriile gram-negative și ușor de decolorat pentru identificarea bacteriilor gram-pozitive. Majoritatea bacteriilor Gram-negative în intervalul 5-10s în cadrul reacției pozitive, iar unele au nevoie de 30-45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella și majoritatea celor pozitive din 10s, Acinetobacter, Potasiul Humate Moraxella au răspuns încet, tulpinile din anii '60 și bacteriile gram pozitive după 60 de ani sunt încă negative.