Acasă > Știri > Conţinut

Potasiul Humate Rolul

Jul 25, 2017

Rolul hidroxidului de potasiu:

1, industria anorganică pentru producerea de potasiu, Humate de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, nitritul de potasiu, fosfatul acid dipotasic și alte materii prime.

2, industria chimică pentru fabricarea săpunului de potasiu, săpun de spălat, săpun cu șampon, cremă, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Potasiu Humate Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei Humate de potasiu și a altor materii prime.

3, industria colorantului pentru fabricarea coloranților melaminici

4, industria bateriilor pentru fabricarea bateriilor alcaline. [4] utilizat ca deshidratant, absorbant, pentru sistemul de săpun de potasiu, acid oxalic și o varietate de potasiu, Humat de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie etc .; utilizat în principal pentru producția de materii prime, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe.

5, în industria electrochimică, Humate Potasiu pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, înălbire și mercerizare, potasiu Humate și un număr mare de produse utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, materii prime din fibre de poliester.

Hidroxid de potasiu: hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, Potasiul Umple punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃). Humat de potasiu Cu puternic alcalin și coroziv. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Potasiu Humate Când se dizolvă în apă, alcool de potasiu Humate sau tratat cu acid pentru a produce o mulțime de căldură.

Hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃). Cu puternic alcalin și coroziv. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Potasiu Humate Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Când se dizolvă în apă, în alcool sau se tratează cu acid pentru a produce o mulțime de căldură. PH-ul soluției 0,1 mol / l a fost 13,5. Mediu toxic, Potasiu Humate, doză semilară letală (șobolan, orală) 1230mg / kg. Solubil în etanol, Humatul de potasiu puțin solubil în eter. Are o substanță alcalină și corozivă foarte puternică, natura sa și soda caustică similară.