Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Absorbția apei

Jul 03, 2017

Potasiul Humate Mecanismul de leziuni alcaline alcaline este absorbția alcalină, astfel încât deshidratarea celulelor locale, ionii alcalini și proteinele țesuturilor să formeze complexe proteice denaturate cu alcalină, țesutul adipos saponificat cu potasiu Humate, saponificarea căldurii poate provoca deteriorarea țesutului adânc. Deoarece complexul proteic denaturat alcalin este solubil, ionii alcalini pot fi pătrunși ulterior în țesutul adânc, provocând daune.

Firele de arsură sunt adesea adânci în adâncime de mai mult de două grade, agitat violent. Dizolvarea plăgii pentru a continua să se adâncească rana, moale, a fost lipicios alunecare "săpun-ca" sau "putred tofu" -like modificări, ușor de complicat după infecție sepsis rana. Contactul unghiilor cu alcaline caustice va deveni mai subțire, Potasiul Humate pierderea de luciu, astfel încât unghii plat și chiar lingura. Soluția subțire poate face pielea uscată, crăpată, molotată. Ape abrazive pe ochi și iritații ale căilor respiratorii superioare puternice, pot provoca arsuri ale tractului respirator și ale ochilor.

Industria anorganică pentru producerea de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, nitritul de potasiu, acidul fosfat dipotalic și alte materii prime. Potasiul Humate Nissin este folosit ca materie primă pentru fabricarea săpunului de potasiu, săpunului de spălare, săpunului pentru șampon, cremei, cremei, șamponului și așa mai departe. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline. Folosit ca desicant, absorbant, humat de potasiu pentru producerea săpunului de potasiu, a acidului oxalic și a diferitelor săruri de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie etc. utilizate în principal pentru producerea de materii prime de sare de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, Humate heparan de potasiu, progesteron și propionat de testosteron. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, pentru producția de coloranți, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. Potasiu Humate În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, înălbire și mercerizare, și un număr mare de utilizări pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de poliester, materii prime principale. În plus, este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe. Chimice materii prime, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe. ; Utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de potasiu Humate de potasiu și absorbanți de umiditate, dar și pentru industria farmaceutică.

1, folosit ca un desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline cu potasiu Humate, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, Humate Potasiu pentru producerea de coloranți, cum ar fi reducerea conținutului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, de înălbire și mercerizare, și un număr mare de utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de poliester, materii prime principale. Potasiu Humate În plus, este utilizat și pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, săpun de șampon, cremă, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.