Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Absorbția apei

Jun 06, 2017

Humat de potasiu Mecanismul arsurilor alcaline este ca alcalinele au absorbtia apei, care determina deshidratarea celulelor locale, ionul alcalin si proteina de tesut formeaza complexul proteic denaturat alcalin, Humatul de potasiu, saponificarea tesutului adipos, Humatul de potasiu, caldura produsa în timpul saponificării poate provoca deteriorarea țesutului adânc. Deoarece complexul proteic denaturat alcalin este solubil, ionii alcalini pot pătrunde mai departe în țesutul adânc, provocând daune.

Adâncimea de arsură adâncă este, de obicei, mai mult de două grade adâncă, durere ascuțită. Necroza dizolvată cauzează continuarea adâncirii plăgii, scabia arsă este moale, apare schimbarea formei lipicioase "alunecătoare de săpun" sau "fasole putregai", după ce infecția este ușoară concomitentă cu sepsisul plăgii. Unghiul de contact cu caustic va deveni mai subțire, potasiu Humate pierderea de luciu, astfel încât unghia plat la cheie. Contactul cu soluția diluată poate face pielea să se usuce, să se topească și să se topească. Caustic, ochiul cu aburi și iritarea căilor respiratorii superioare sunt puternice și pot provoca arsuri oculare și respiratorii superioare.

Hidroxid de potasiu (chimic: Koh, tip: 56.11), pulbere albă sau solid slab. Punctul de topire 360, punctul de fierbere 1320, densitatea relativă 2.044, punctul de aprindere 52 ° F, indicele de refracție Humat de potasiu N20 de 421, presiunea vaporilor 1mmHg (719 Shan). Alcaline puternice și corozive. Este foarte ușor să absorbiți umezeala din aer și să absorbiți dioxidul de carbon în potasă. Solubil în aproximativ 0,6 apă fierbinte, 0,9 apă rece, 3 etanol, 2,5 glicerină. O cantitate mare de căldură este produsă atunci când este dizolvată în apă, alcool sau tratament cu acizi. PH-ul soluției 0 1 Mol L este 13,5. Otrava medie, jumătate letală (șobolan, gură) 1230m. Solubil în etanol, ușor solubil în eter. Potasiu Humate Are proprietăți alcaline și corozive foarte puternice și este similar cu sodiul caustic.

1, utilizat ca desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasă, dar și pentru galvanizare, gravură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de potasiu de materii prime, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, producția de potasiu, bor, spironolactonă, alcool din ficat, propionat de testosteron. Utilizat în industria ușoară pentru producerea de săpunuri de potasiu, baterii alcaline de potasiu Humate, produse cosmetice (cum ar fi frig, creme și șampon). În industria colorantului, utilizată în producția de coloranți reducători, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN. În industria electrochimică, pentru galvanizare, gravare și așa mai departe. În industria textilă, utilizată pentru imprimare și vopsire, albire și mercerizare și un număr mare de fibre sintetice sau artificiale, materii prime din fibre de poliester. În plus, de asemenea, utilizat în agentul termic metalurgic și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice de bază, folosite în medicină, substanțe chimice zilnice și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare Potasiu Humate, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5. Industria chimică zilnică este utilizată ca materie primă pentru fabricarea săpunului murdar, a șamponului, a cremei, a frigului, a șamponului etc. Industria farmaceutică este utilizată în fabricarea flavonoidelor, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.