Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Absorbția apei

Aug 10, 2017

Mecanismul arsurilor alcaline este faptul că alcalinele au absorbție de apă, Humatul de potasiu care determină deshidratarea celulelor locale, ionul alcalin și proteina țesutului formează complexul proteic denaturat alcalin, țesutul adipos de saponificare, Potasiul umanează căldura produsă în timpul saponării poate face ca țesutul adânc să continue să se deterioreze. Deoarece complexul proteic denaturat alcalin este solubil, ionii alcalini pot pătrunde mai departe în țesutul adânc, provocând daune.

Adâncimea de arsură adâncă este, de obicei, mai mare de 2 grade adâncime, durere ascuțită de potasiu. Necroza dizolvată determină continuarea adâncirii plăgii, scabia arsă este moale, apare modificarea formei sapone "alunecoase" sau "tofu rotund", după infecție septicemie ușoară concomitentă a plăgii. Contactul de unghii cu caustic va deveni mai subțire, pierderea de luciu, astfel încât unghia plat la lingura. Humat de potasiu Contactul cu soluția diluată poate face pielea uscată, crăpată și molată. Caustic, ochiul cu aburi și iritarea căilor respiratorii superioare sunt puternice și pot provoca arsuri oculare și respiratorii superioare.

1, utilizat ca desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasă, dar și pentru galvanizare, gravură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de potasiu de materii prime, Humate de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, producția de potasiu, bor, spironolactonă, alcool din ficat, propionat de testosteron. Utilizat în industria ușoară pentru producerea săpunurilor de potasiu, a bateriilor alcaline, a produselor cosmetice (cum ar fi frigul, cremele și șamponul). În industria colorantului, Humat Potasiu utilizat în producția de coloranți reducători, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN. În industria electrochimică, pentru galvanizare, gravare și așa mai departe. În industria textilă, utilizată pentru imprimare și vopsire, albire și mercerizare, și un număr mare de fibre sintetice sau artificiale, fibre de poliester Potasiu Humate pentru principalele materii prime. În plus, de asemenea, utilizat în agentul termic metalurgic și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice de bază, humate de potasiu utilizate în medicină, substanțe chimice zilnice și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și absorbant de apă.

5. Industria chimică zilnică este utilizată ca materie primă pentru fabricarea săpunului murdar, șamponului, cremei, frigului, șamponului etc. Industria farmaceutică este utilizată în fabricarea flavonoidelor, vanilinei Humate de potasiu și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.

1. Probleme de transport: Atunci când se transportă calea ferată, tobele de oțel pot fi transportate cu autoturismele disponibile. Ambalajul trebuie să fie complet și încărcarea trebuie să fie sigură. În timpul transportului, asigurați-vă că recipientul nu prezintă scurgeri, nu se prăbușește, nu se încadrează, Humatul de potasiu nu este deteriorat. Este strict interzisă amestecarea cu materiale inflamabile sau combustibile, acizi și produse chimice comestibile. Vehiculele de transport ar trebui echipate cu echipament de tratare a scurgerilor de urgență.

2, considerente privind depozitarea: depozitate într-un depozit răcoros, uscat și bine ventilat. Humat de potasiu Departe de foc și căldură. Umiditatea cea mai bună din bibliotecă nu depășește 85%. Ambalajele trebuie sigilate și nu umede. ar trebui să fie ușor (poate) combustibil, acid, cum ar fi depozitarea separată, humate de potasiu evita amestecarea. Zona de depozitare trebuie să fie prevăzută cu materiale adecvate pentru recepționarea scurgerilor.