Acasă > Știri > Conţinut

Potasiu Humate Reacție la apă

Oct 11, 2017

Hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Potasiu Humate Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de flash de 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃) . Cu puternic alcalin și coroziv. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Potasiu Humate Când se dizolvă în apă, în alcool sau se tratează cu acid pentru a produce o mulțime de căldură. PH-ul soluției 0,1 mol / l a fost 13,5. Doză toxică medie, jumătate letală (șobolan, orală) 1230 mg / kg. Solubil în etanol, Humatul de potasiu puțin solubil în eter. Are o substanță foarte puternică, alcalină și corozivă, natura sa și soda caustică asemănătoare

1, folosit ca un desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică Humat de potasiu pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, pentru producția de coloranți, cum ar fi reducerea numărului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, înălbire și mercerizare, potasiu Humate și un număr mare de produse utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, materii prime din fibre de poliester. În plus, este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, produse chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, șampon de potasiu Humate de șampon, smântână, cremă rece, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.

Prepararea electroliților pentru electroliza cu mercur cu electroliză cu diafragmă. Camera de electroliză la grafit (sau metal) pentru anod, mercurul ca catod, electroliza potasiului Humate a gazului clor în procesul de uscare cu clor, formarea amalgamului de potasiu în camera de mercur. Cea mai mare parte a clorurii de potasiu nereacționate este tratată într-o stare de saramură diluată și returnată la etapa de dizolvare a materiei prime. Amalgamul de amoniu reacționează cu apă pentru a produce hidroxid de potasiu și hidrogen. Datorită soluției de mercur din concentrația de hidroxid de potasiu cuprinsă între 45% și 50%, pot fi utilizate ca produse lichide de potasiu, Humate de potasiu, dar și de oală de sare caustică, aburată în produse solide sau din hidroxid de potasiu.