Acasă > Știri > Conţinut

Potasiul Humat Fie Toxic

Nov 02, 2017

Hidroxidul de potasiu are un efect de ardere asupra țesuturilor, care poate dizolva proteinele și formează proteine ​​denaturate alcaline. Soluția sau praful stropit pe piele, în special pe membrana mucoasă, având ca rezultat crăpături moi. Cu cât este mai mare concentrația soluției, cu atât este mai mare temperatura, cu atât efectul este mai puternic. Stropirea în ochi nu poate numai să dăuneze corneea, ci și să deterioreze țesutul profund al ochiului.

Concentrația maximă admisibilă a fost de 0,5 mg / m. Lucrul ar trebui să fie pentru a împiedica atingerea pielii și a ochilor, în cazul în care a atins accidental, piese deteriorate disponibil spălare de apă, apoi umed comprima 5% acid acetic, acid tartric, acid clorhidric sau soluție de acid citric; cum ar fi stropirea ochiului uman, apa folosită sau salina utilizată cu grijă încet, timp de 10 ~ 30 minute, apoi în 2% sau 0,5% din soluția de novocaină ropivacaină. Atunci când operația ar trebui să fie făcută din salopetă robustă, purtând mănuși de cauciuc, mâneci, șorțuri, pantofi de cauciuc și alte materiale de muncă, mâinile trebuie acoperite cu unguent neutru și hidrofob.

Măsuri de siguranță pentru hidroxid de potasiu: contactul cu pielea: îndepărtați imediat hainele contaminate, clătiți cu un număr mare de apă curgătoare timp de cel puțin 15 minute. Tratament medical.

Contactul cu ochii: Ridicați pleoapele imediat și clătiți bine cu multă apă sau cu soluție salină timp de cel puțin 15 minute. Tratament medical.

Inhalare: evacuați repede de pe scena la aerul curat. Mențineți căile respiratorii neobstrucționate. Dacă respirația este dificilă, dați oxigen. Dacă respirația se oprește, se efectuează o respirație artificială imediată. Tratament medical.

Ingerare: gârlăciți cu apă, beți lapte sau albă de ou. Tratament medical.

Metoda de stingere a incendiilor: utilizați apă și nisip pentru a economisi, dar trebuie să împiedicați apariția stropilor de apă și să provoace arsuri.

Hidroxid de potasiu pentru utilizare și utilizare

Industria anorganică utilizată pentru producerea de sare de potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, nitritul de potasiu, doi fosfați de potasiu și alte materii prime. Industria chimică a folosit pentru a face săpun, săpun și șampon de spălare de potasiu săpun moale, cremă, cremă, șampon și alte materii prime. Industria farmaceutică este utilizată pentru a face progesteron, vanilină și alte materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici.

Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline. Folosit ca deshidratant, sorbent, folosit pentru prepararea săpunului de potasiu, a acidului oxalic și a diferitei săruri, de asemenea utilizat la galvanizare, gravare, litografie etc. potasiul este utilizat în principal pentru producția de materii prime, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu etc. În industria farmaceutică, pentru producerea de borohidrură de potasiu, spironolactonă, alcool batilic, progesteron și propionat de testosteron. Pentru producerea săpunului de potasiu, a bateriei alcaline, a produselor cosmetice din industria ușoară (cum ar fi smântână, cremă și șampon).

În industria vopselelor, este utilizată pentru a produce vopsele de ton, cum ar fi vată albastră RSN, etc. În industria electrochimică se utilizează pentru galvanizare, gravare și așa mai departe. În industria textilă, este utilizată pentru tipărire, albire și mercerizare și este utilizată ca materie primă principală pentru fibrele artificiale și fibrele poliesterice. În plus, este utilizat și în industria metalurgică și în degresarea pieilor. Materii prime chimice de bază folosite în medicină, industria chimică zilnică etc. Absorbenți pentru reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și apă, utilizați și în industria farmaceutică.