Acasă > Știri > Conţinut

Humat de potasiu cu alcalină puternică și corozivă

Sep 22, 2017

Hidroxid de potasiu (formula chimică: KOH, cantitate: 56,11) pulbere albă sau solid slab. Potasiu Humate Punctul de topire de 360 ​​~ 406 ℃, punctul de fierbere de 1320 ~ 1324 ℃, densitatea relativă de 2.044g / cm3, punctul de flash de 52 ° F, indicele de refracție n20 / D1.421, presiunea aburului 1mmHg (719 ℃) . Humat de potasiu Cu puternic alcalin și coroziv. Usor de absorbit umezeala in aer si de la degradare, absorbtia dioxidului de carbon din carbonatul de potasiu. Se dizolvă în aproximativ 0,6 părți apă fierbinte, 0,9 părți apă rece, 3 părți etanol și 2,5 părți glicerol. Când se dizolvă în apă, în alcool sau se tratează cu acid pentru a produce o mulțime de căldură. Potasiu Humate pH-ul soluției 0,1 mol / l a fost de 13,5. Doză toxică medie, jumătate letală (șobolan, orală) 1230 mg / kg. Solubil în etanol, ușor solubil în eter. Are o substanță alcalină și corozivă foarte puternică, natura sa și soda caustică similară.

Organizația are un efect de ardere, poate dizolva proteina, Potasiul Humat formarea de proteine ​​denaturate alcaline. Soluția sau praful stropit pe piele, în special stropit în mucoasă, poate produce scabie moale. Cu cât concentrația soluției este mai mare, cu atât este mai mare temperatura, potasiul să umadă cu atât efectul este mai puternic. Stropit în ochi, nu numai că poate deteriora corneea, dar poate provoca leziuni ale țesutului adânc.

Concentrația maximă admisibilă este de 0,5 mg / m. Lucrările trebuie împiedicate să atingă pielea și ochii, cum ar fi atingerea din greșeală, apa poate fi spălată cu părțile deteriorate și apoi umezită cu acid acetic 5%, acid tartric, acid clorhidric sau acid citric; cum ar fi stropirea ochilor, potasiu. Humați aplicarea cu grijă a apei sau a soluției saline. Spălați lent timp de 10 ~ 30 de minute, apoi faceți clic pe 2% din carnivacaina sau 0,5% din soluția de cardaină. Operațiunea trebuie purtată de o cârpă robustă din uniformă, purtând mănuși de cauciuc, manșete, șorțuri de umiditate de potasiu, pantofi și alte produse de asigurare a muncii, mâinile trebuie acoperite cu unguent neutru și hidrofob.

1, folosit ca un desicant, absorbant, pentru producerea de acid oxalic și o varietate de potasiu, dar și pentru galvanizare, sculptură, litografie și așa mai departe.

2, utilizat în principal pentru producția de materii prime cum ar fi potasiu, cum ar fi permanganatul de potasiu, carbonatul de potasiu și așa mai departe. În industria farmaceutică, pentru producerea de bor de potasiu, spironolactonă, heparanol, propionat de testosteron și așa mai departe. În industria ușoară pentru producția de săpun de potasiu, baterii alcaline, produse cosmetice (cum ar fi cremă rece, cremă și șampon). În industria colorantului, Humate Potasiu pentru producerea de coloranți, cum ar fi reducerea conținutului de albastru RSN și așa mai departe. În industria electrochimică, pentru galvanizare, sculptura și așa mai departe. În industria textilă, pentru imprimare și vopsire, de înălbire și mercerizare, și un număr mare de utilizate pentru fabricarea fibrelor sintetice sau artificiale, fibre de poliester, materii prime principale. În plus, este de asemenea utilizat pentru încălzitoare metalurgice și degresare din piele și așa mai departe.

3, materii prime chimice, pentru medicamente, Potasiu Humate chimice de uz casnic și așa mai departe.

4, utilizate ca reactivi analitici, reactivi de saponificare, dioxid de carbon și absorbanți de umiditate.

5, industria chimică pentru fabricarea săpunului de spălare, sapunul moale pentru șampon, crema, crema rece, șamponul și alte materii prime. Industria farmaceutică pentru fabricarea progesteronului, vanilinei și a altor materii prime. Industria colorantului este utilizată pentru fabricarea coloranților melaminici. Humat de potasiu Industria bateriilor este utilizată pentru a face baterii alcaline.