Acasă > Știri > Conţinut

Avantajele îngrășămintelor bio-organice

Dec 28, 2017

Utilizarea îngrășămintelor bio-organice are următoarele beneficii:

Ingrasamantul bio-organic conține o varietate de microorganisme benefice, aminoacizi, peptide, enzime și antibiotice microbiene. Ingrasamantul bio-organic poate reduce carbonul și azotul, raportul dintre carbon și azot este prea mare, rata de descompunere microbiană este lentă și consumul de sol în azotul eficient. În același timp, poate inhiba agentul patogen al plantei, îmbunătăți mediul microbian și structura fizică a solului, îmbunătățește imunitatea plantei, îmbunătățește calitatea culturii și rezistența la depozitare.

1 îngrășământ bio-organic comparativ cu îngrășămintele chimice:

1) elemente nutritive bio-organice pentru îngrășăminte complete; elemente nutritive nutritive numai unul sau mai multe.

2) Îngrășămintele bio-organice pot îmbunătăți solul; utilizarea regulată a îngrășămintelor poate provoca compactarea solului.

3) Îngrășămintele bio-organice pot îmbunătăți calitatea produselor; prea mult îngrășământ chimic duce la o calitate slabă a produsului.

4) Îngrășămintele bio-organice pot îmbunătăți microflora de rhizosphere a culturilor și pot îmbunătăți rezistența dăunătorilor la plante; îngrășământ chimic este microorganismele de cultură

Un singur grup, predispus la dăunători și boli.

5) Îngrășămintele bio-organice pot promova utilizarea îngrășămintelor chimice, îmbunătățesc utilizarea îngrășămintelor; numai îngrășămintele pot duce cu ușurință la substanțe nutritive fixe

Pierdut

2 îngrășăminte bio-organice și îngrășăminte organice rafinate comparativ cu:

Îngrășământ organic rafinat este gunoi de grajd uscat, ambalaje zdrobite pentru vânzarea de îngrășăminte organice.

1) Îngrășăminte organice biologice complet descompuse, rădăcini care nu ard, nu răsaduri putrede; rafinat îngrășământ organic fără maturitate, utilizarea directă a descompus în sol, va provoca fenomenul arderea răsaduri.

2) Îngrășămintele bio-organice se descompun la temperaturi ridicate, omorând majoritatea agenților patogeni și ouălor, reducând dăunătorii și bolile; fertilizator organic rafinat fără a se descompune, va duce la dăunători subteran atunci când se descompune în sol.

3) Îngrășămintele bio-organice au adăugat bacterii benefice, datorită efectului ocupant al florei, reducând apariția bolilor; îngrășământ organic rafinat datorită uscării la temperaturi ridicate, ucidând toate microorganismele din interior.

4) îngrășăminte bio-organice cu conținut ridicat de nutrienți; îngrășământ organic rafinat datorită tratamentului la temperatură ridicată, care are ca rezultat pierderea nutrienților.

5) deodorant îngrășământ bio-organic, miros ușor, aproape fără miros; rafinat îngrășământ organic fără deodorizare, re-apariția de duhoare.

3 îngrășăminte bio-organice și diferența dintre gunoi de grajd:

1) Îngrășământ organic biologic complet descompus, rata mortalității ouălor a ajuns la 95% sau mai mult; grămadă de gunoi simplu, mortalitatea la ou este scăzută.

2) Îngrășăminte bio-organice inodore; gunoi de grajd.

3) aplicarea convenabilă și uniformă a îngrășămintelor bio-organice, aplicarea gunoiului de grajd nu este convenabilă, aplicarea neuniformă a îngrășămintelor.

4 îngrășăminte bio-organice și diferența de îngrășăminte biologice:

1) Îngrășământul bio-organic este ieftin, aproximativ 1.000 de yuani pe tonă; bio-îngrășământ este costisitor, zeci de mii pe tonă.

2) Îngrășămintele bio-organice conțin bacterii funcționale și materii organice, care pot îmbunătăți solul și pot promova eliberarea nutrienților fixați în sol. Bio-îngrășământul conține numai bacteriile funcționale și promovează utilizarea îngrășămintelor fixe în sol prin intermediul bacteriilor funcționale.

3) Materia organică a îngrășămintelor bioorganice în sine este mediul de viață al bacteriilor funcționale, care este ușor de supraviețuit după aplicarea în sol. Bacteriile funcționale ale îngrășămintelor biologice pot să nu fie potrivite pentru un anumit mediu al solului.