Acasă > Știri > Conţinut

Înlocuirea de fertilizare cu îngrăşământ Organic este doar după colţ

Oct 24, 2018

Înlocuirea de fertilizare cu îngrăşământ organic este chiar după colţ.


"Cultura unei flori, întreaga depind de îngrăşământ să fie responsabil", aici "îngrăşământ" cât mai curând punct este ingrasamant organic, aceasta este, de asemenea, experienţa pe care ţara noastră travaliu oameni rezumă în producţia agricolă de mii de ani. Popularizarea îngrăşământ organic în diferite provincii şi regiuni din China, ca efect înlocuirea îngrășământ chimic cu îngrăşăminte organice a fost evident.


image


În acest an, provincia anhui stabilit sase judete pilot unde îngrăşământ organic de ceai de fructe si legume a fost înlocuit de îngrăşăminte chimice şi ghidat agricultori pentru a face utilizarea gunoiului de grajd de animale şi păsări de curte și alte deșeuri de animale şi păsări de curte de reproducție să produc îngrăşăminte organice, procesul se aplică îngrăşăminte organice comerciale, face bună utilizare a resurselor de ingrasaminte organice, cum ar fi efectivele de animale şi păsări bălegar şi îşi dau seama de reciclare şi de reciclare.


Departamentul de agricultură Hebei provincia învăţat că în acest an, NongCunBu agricole determina 10 raioane (orașe, cartierele) în provincia hebei să efectueze pilot produc îngrăşăminte organice în loc de îngrăşăminte chimice, qinhuangdao de zona FuNing, Xingtai county, zunhua pentru îngrăşământ organic de mere în loc de îngrășământ chimic pioneer (oraş, zonă), shijiazhuang pleava, zhuozhou city, hiraizumi city, yongqing, qing county, guantao, urcă îngrăşământ organic pentru legume în loc de chimice pioneer tuc (oraş, zonă). Zona pilot demonstrative din 10 judeţe (oraşe şi raioane) au totalizat 62.200 mu, cu perioada de implementare din septembrie anul acesta-octombrie anul viitor. Zonele pilot se va concentra pe compost, completate de comercialeIngrasaminte organice, ghid de fermieri pentru utilizarea deşeurilor agricole pentru a construi şi se aplică îngrăşămintelor organice, face bună utilizare a resurselor ecologice de gunoi de grajd, cum ar fi efectivele de animale şi păsări, şi integra şi asambla diverse tipuri de îngrășăminte organice, care poate fi duplicat şi popularizat la înlocui modelul tehnice de îngrăşăminte chimice. Mecanism pe termen lung de înlocuire de îngrăşământ organic pentru fructe şi legume au fost construite de popularizare modul tehnic de substituire de îngrăşământ organic.


Deoarece promovarea ecologica gunoiul de grajd în provincia zhejiang în 2011, înlocuirea îngrăşămintelor organice a obţinut rezultate remarcabile. Până la sfârşitul anului 2017, provincia a avut un total de 4,94 de milioane de tone de îngrăşământ organic, cu o suprafata aplicata de 24,7 de milioane um. În 2017, total îngrăşământ utilizare şi azot îngrăşământ utilizare a scăzut cu 9,1 % şi 12.4 %, respectiv, în comparaţie cu 2013. Scopul de a "atinge creştere zero în îngrăşământ utilizarea culturilor majore până în 2020" propus de Ministerul Agriculturii şi afacerilor rurale s-a împlinit şapte ani înainte de termen.

Dacă aveţi nevoie să ştiţi detaliile de ingrasaminte organice produse, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.


www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com