Acasă > Știri > Conţinut

Vom promova cooperarea practică între două ţări şi promovarea dezvoltării durabile a mediului ecologic

Jul 24, 2018


Pe 16 iulie 2018, premier li keqiang a Consiliului de stat din populare din China și președintele Consiliului European Donald tusk şi preşedintele Comisiei Europene jean-claude juncker a avut loc întâlnirea 20 chineză şi liderii UE la Beijing.


Ambele părţi au convenit să emită declaraţiei pe Summit-ul UE-china XX şi declaraţia comună privind schimbările climatice şi energia curat. Declaraţia comună a stabileşte modul în care UE şi China va consolida cooperarea politică, tehnologice, economice şi tehnologice în schimbările climatice şi energie curată pentru a promova tranziţia globală la un prosper economiei emisii reduse de carbon, rezistente la clima, sociale şi curăţa sistemul energetic.


image.png


China şi comiterea de UE pentru a demonstra determinarea fermă şi de a lucra cu toate părţile interesate pentru a aborda schimbările climatice, de a pune în aplicare agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă şi de a promova emisiilor de gaze cu efect de seră global scăzut, adaptare climatice şi durabilă dezvoltare. Cele două părţi a subliniat că, în scopul de a dezvolta o economie durabilă, sigure şi competitive, pentru a aborda schimbările climatice şi de a promova transformarea global curat şi emisii reduse de carbon de energie, mai ales la durabile, accesibile, stabile, fiabile și moderne servicii de energie, sunt complementare obiectivelor. Combaterea schimbărilor climatice şi reformarea sistemului energetic semnificativ poate stimula ocuparea forţei de muncă, oportunităţile de investiţii şi creştere economică.


Cât trăim împreună într-un sat global, este datoria noastră bounden pentru a proteja clima schimba mediul.

Acid Îngrăşămînte din clei vegetaleste unul dintre link-uri importante ale ciclului de carbon Pământului. Numai în cazul în care ciclul carbonului este bun şi climatul este bun poate fi ecologic pe care oamenii trăiesc stabilă şi durabilă.